Over Deltax

Deltax-tel900Deltax werd opgericht in 1938.

Met ruim 75 jaar ervaring binnen de taxibranche is Deltax een begrip in Delft en omstreken.

Als werknemer was Peter van der Salm al enige jaren in loondienst bij Deltax toen hij in 1991 het bedrijf overnam van Hans Brouwer. in 1998 nam Deltax het bedrijf over van Ham groepsvervoer B.V. en verhuisde naar de Houttuinen waar Ham gevestigd was. Het wagenpark groeide hiermee van 27 naar 67 voertuigen. De dienstverlening van Deltax werd uitgebreid met het groepsvervoer van ouderen en schoolkinderen. Ook kreeg Deltax toen het WVG vervoer erbij. Het werd toen nog “Belmobiel” genoemd en na de nieuwe aanbesteding werd de naam veranderd in “Stadtax Delft” het tegenwoordige Regiotaxi.

Door de juiste techniek, kennis en innovatie toe te passen is Deltax in de daar op volgende jaren uitgegroeid tot de grootste taxicentrale van Delft en in de regio Haaglanden zelfs het grootste dienstverlenende particulier taxibedrijf dat gestaag blijft doorgroeien.

Met 140 personeelsleden en 80 voertuigen waarin de laatste technieken op het gebied van ritregistratie d.m.v. boordcomputers en taximeters zijn aangebracht, mogen wij spreken van een modern, vooruitstrevend en innovatief taxibedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Quipment-BCT-in-taxi-02

txkeurDelftse Taxicentrale Deltax B.V. is gecertificeerd door het TX-keurmerk voor taxibedrijven, txkeur
waardoor wij garant staan voor ervaren chauffeurs en comfortabel vervoer.

Veilig uit en thuis met de Deltax.

Deltax verzorgd onder andere: Taxi, Rolstoeltaxi, Groepsvervoer, Regiotaxi, Valys, Zorgvervoer, Directievervoer.