Dag en nacht service 015 - 2191919 zaterdag 13 februari 2016
 
 
Delftse Taxicentrale Deltax b.v.
  Voor al uw vervoers wensen
 
 
   
 
Delftse Taxicentrale Deltax B.V. is met een ruime 70 jaar ervaring binnen de taxibranche een begrip in Delft en omstreken.

Door de juiste techniek, kennis en innovatie toe te passen is Deltax in de loop der tijd uitgegroeid tot de grootste taxicentrale van Delft en binnen de regio Haaglanden zelfs het grootste dienstverlenende particulier taxibedrijf dat gestaag blijft doorgroeien.


Doordat onze taxi's uitgerust zijn met de laatste technieken op het gebied van ritregistratie, mogen wij spreken van een modern, vooruitstrevend en innovatief taxibedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.


Deltax is gecertificeerd met het TX-keur; het officiële landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxibedrijven, waardoor wij garant staan voor de gediplomeerde en vakkundige chauffeurs en comfortabel taxivervoer.
Het TX-Keurmerk geeft Deltax de daadkrachtige positie om zich op positieve wijze in de taxibranche te onderscheiden.

Het wagenpark van Delftse Taxicentrale Deltax B.V. bestaat uit de meest krachtige, economische, milieuvriendelijke taxi's van deze tijd. Comfort, luxe en elegantie met functionele eigenschappen als riante bergruimte voor bagage etc. brengen u op veilige wijze naar uw bestemming.

 
Als consument of opdrachtgever kiest u een taxibedrijf met kwaliteit;
U kiest dan voor Delftse Taxicentrale Deltax B.V.
 
 
© 2016 Delftse Taxicentrale Deltax b.v.